Sushi night

Standaard

Door de kookcursus die ik volg ben ik in bezit van een Hanos pasje, een horeca groothandel met non-food maar vooral heel veel vers, bijvoorbeeld vis! En wat is er leuker en lekkerder om te maken met verse vis als sushi? Een tijdje terug stond dit dus op het menu, samen met nog wat loempia’s uit de vriezer, afkomstig uit m’n thaise kookblog. Het resultaat was een volle tafel!

Op tafel stond:

  • Garnalenloempia’s
  • Gefrituurde, gepaneerde garnalen(kant en klaar gekocht)
  • California roll met zalm, avocado, komkommer
  • California roll met tonijn, avocado, komkommer
  • Maki sushi met gefrituurde garnaal
  • Nigiri sushi met zalm en tonijn

sushi.jpg

Het rollen van sushi is een vak apart waar ik ook nog steeds wel wat oefening bij kan gebruiken. Voor het maken van sushi verwijs ik je dus liever twee websites, mocht je thuis aan de slag willen. Hier een stappenplannetje dat ik heel duidelijk vind. En ik wenste dat ik deze website eerder tegen was gekomen!

654477e5ad8a0112cd4a9cff59c8f6b7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s