1 jaar bloggen!

Standaard

Hoe het allemaal begon… Ik ben al paar jaar dol op koken! Ik kookte graag voor vriendinnen bij etentjes en ik heb wel eens een workshop gevolgd. Ergens in februari 2013 heb ik dit blog aangemaakt en er wat mee geoefend. Het uiterlijk is daarna nog een paar keer veranderd voor ik durfde te gaan posten. Ik vond het namelijk best spannend! Zitten anderen wel op mijn recepten te wachten? Er zijn al zoveel blogs, hoe val je op? Hoe vaak wil ik iets posten? Het lukte me niet altijd om iedere week iets te plaatsen, maar sinds ik die ambitie los heb gelaten lukt het eigenlijk best goed ;-). En natuurlijk is het leuk om veel bezoekers te hebben. Maar het meeste plezier beleef ik aan nieuwe dingen te proberen en daarover schrijven helpt daarbij om gemotiveerd  te blijven.

Thanks voor jullie bezoeken en likes!!! 🙂

Het leek me leuk om een paar statistiekjes op te zoeken!

  • Aantal views sinds start: 3000+
  • Aantal posts: 54
  • Grootste aantal bezoekers per dag ooit: 108.
  • Gemiddeld aantal bezoekers per maand, over 12 maanden: 245

Vanuit welke landen zijn mijn blogs bekeken afgelopen jaar? Het aantal verbaasde me eigenlijk wel, al zie ik er ook een aantal vakantiebestemmingen of woonplaatsen van vriendin in terug ;-). Op volgorde van aantal bezoeken:
Nederland – België – Australië – USA – Engeland – Zwitserland – Suriname – Italië – Frankrijk – Spanje – Maleisië – Duitsland – Zuid-Afrika – India – Oostenrijk – Singapore – Mexico – Tsjechië – Vietnam – Zweden – Portugal – Rusland.

Mijn favoriete gerechten:

En ik ben van plan om er gewoon mee door te gaan want… 

4d69c15e0e5389aad33504ed3ad84405
Bron: http://www.kitchenscript.net/

2 gedachtes over “1 jaar bloggen!

  1. Peer

    Gefeliciteerd Ellen met je 1e jaar bloggen “Ellen kookt en bakt”! Het zijn niet alleen heerlijke recepten die ik proefondervindelijk gelukkig ook mag smaken, je schrijft alles ook heel “smakelijk” op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s