Wat eet ik vandaag? (En morgen en volgende week…)

Standaard

Ik ben dit blog ooit begonnen omdat mij regelmatig werd gevraagd ‘Wat moet ik vanavond eten, heb jij nog ideeën, Ellen?’ of ‘Je had laatst wat lekkers gemaakt, wat zat daar allemaal in?’ en ik natuurlijk koken en eten heel erg leuk vind! Soms lijk ik een wandelende receptengenerator, maar ik heb ook wel eens geen inspiratie of heb het druk 😉 (Vandaar dat het hier de laatste tijd wat rustiger was…) Of ik ga gewoon op zoek naar nieuwe dingen, omdat ik dat leuk vind om te doen. Waar haal ik dan mijn inspiratie vandaan?

Volgens mij zou ik ieder recept dat Pauline van Uit Pauline’s Keuken publiceert wel willen maken/proeven… Ik vind ook de looks van haar blog erg mooi en ze heeft onlangs haar eigen kookboek gepubliceerd!

Als ik één persoon mocht kiezen waar ik een dag mee mocht koken zou het Donna Hay zijn (of Nigella Lawson, doe ik niet moeilijk over ;-)). Ze heeft vast een heel team dat haar recepten bedenkt en super mooi op de foto zet… Maar ik krijg altijd trek als ik in haar boeken blader en op haar Facebook pagina een blog lees.

Hoe kan het ook anders… mijn favoriete tv-zender: 24kitchen

Voedzo.nl is een handige website voor als je meer wilt lezen over wat je zonder nadenken in je mond stopt… Heel interessant en leerzaam, blijf wel altijd zelf nadenken over wat je wel en niet wilt eten!

Zijn recepten spreken me niet altijd aan, maar ik hou van de manier waarop Jeroen Meus met eten bezig is! Dagelijkse kost

CHOW is een website met veel recepten en videos, leuk om jezelf mee te vermaken én nieuwe dingen te leren! Buzzfeed Food is er ook zo één.

Bij Kookstudio Lisette heb ik een basiscursus gevolgd (snijtechnieken, soepen, sauzen, vlees, vis en desserts) en nog steeds veel heb aan alles wat ik heb geleerd. Deze basiscursus bieden ze nu niet meer aan helaas, maar wel andere cursussen waar je ‘from scratch’ leert koken.

Bij Jacky van Starlicious Food volg ik regelmatig een workshop in verschillende buitenlandse keukens. Een leuke en mooie kookstudio in Eindhoven waar ik graag kom!

Meer kookstudio’s vind je op deze handige website.

And last but not least… I love Pinterest! Hier vind je mijn boards met eigen recepten en pins van leuke recepten van anderen.

someecards

Bron: someecards.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s